Període: del 7 al 21 de març de 2022


Novetats:

 • Totes les sol·licituds són en format telemàtic, per tant, no hi ha la possibilitat de full de preinscripció en paper.
 • No cal lliurar cap documentació presencialment al centre educatiu que indiqueu en primera opció.
 • Hi ha dos tipus de sol·licitud:
  • Electrònica: cal identificació digital
  • Suport informàtic: sense identificació digital

Què em cal per omplir la sol·licitud?

SOL·LICITUD ELECTRÒNICA

Mitjançant certificat digital, com DNI electrònic, Cl@ve, idCat, etc. Si no es disposa de cap certificat, us en podeu generar un de forma fàcil, l’idCat Mòbil, us expliquem com:


Cal complir els requisits següents:

 • Ser major de 16 anys
 • Disposar de DNI/NIE/Passaport/Doc identificador d’un país de la UE o targeta de residència comunitària
 • Disposar d’adreça de correu electrònic i un telèfon mòbil a efectes d’identificació i contacte
 • Targeta sanitària per la seva identificació


Accediu a l’adreça https://idcatmobil.seu.cat/ i trobareu les instruccions pas a pas de com fer-ho.

Per utilitzar l’idCAT Mòbil només cal introduir el número de document d’identitat i el número de telèfon mòbil en el web on calgui identificar-se electrònicament per fer un tràmit. Tot seguit es rep un missatge al telèfon, que conté una clau d’accés per introduir-la en el web. En aquest cas, al tràmit de sol·licitud de preinscripció.


Una vegada identificats, caldrà entrar el número d’identificació de l’alumne/a a RALC que us proporcionarà l’escola on està matriculat per poder recuperar les seves dades personals i acadèmiques, omplir les preferències i enviar la sol·licitud. En la majoria de casos no caldrà fer
res més ni adjuntar cap tipus de documentació, donat que s’haurà fet l’intercanvi de validació de les vostres dades amb totes les administracions implicades.

Els alumnes que es matriculin a P3 o siguin de fora de Catalunya hauran de clicar l’opció “no es té identificador de l’alumne”.

SOL·LICITUD EN SUPORT INFORMÀTIC

Caldrà identificar l’alumne/a amb el seu núm. d’Identificació d’alumne i omplir el formulari, a l’enviar-ho es farà l’intercanvi de dades amb
les administracions implicades i adjuntar escanejada o fotografiada la documentació d’identificació i filiació (DNI, llibre de família, etc), juntament amb la que al·legueu a efectes de barems i que no s’hagi pogut validar.

Els alumnes que es matriculin a P3 o siguin de fora de Catalunya hauran de deixar el camp del numero d’identificació de l’alumne/a en blanc.

Puc presentar dues sol·licituds a dos centres diferents per uns mateixos estudis?

No, en cap cas. S’ha de presentar una sola sol·licitud i indicar-hi per ordre de preferència els diferents centres als que us interessa inscriure la vostra filla o fill.

Com puc saber els criteris pels barems i la seva puntuació?

Trobareu tota la informació sobre criteris, calendari i la resta d’informació respecte el procés de preinscripció a la pàgina web https://preinscripcio.gencat.cat/ca/inici

Si tinc dubtes omplint la sol·licitud on em puc adreçar?

Us podeu posar en comunicació telefònica amb la secretaria del Col·legi (933318093), mitjançant el “contacta” de la nostra web o per correu electrònic (buzonweb@garbinye.net)

INFORMACIONS I/O RECOMANACIONS:

 • Tenir fotografiada o escanejada la documentació en el mateix dispositiu des d’on es fa la sol·licitud.
 • El codi de centre del nostre centre (Colegio Garbiñe) és 08003725, el necessitareu per indicar a quin centre voleu preinscriure-us.
 • Demaneu al vostre centre actual el Núm. d’Identificació de l’alumne o IDALU (RALC) per poder lligar la sol·licitud al seu expedient acadèmic i personal (excepte P3 que no cal).
 • Cenyiu-vos al calendari establert, lliurar la sol·licitud o la documentació fora de termini us fa perdre tots els drets de prioritat amb el risc que això comporta de quedar-se sense plaça al centre.

Oferta inicial de places

EINFLOE 2C – Educació infantil: Parvulari – Diürn/Matí i tarda

CursOferta escolarOferta de places per a preinscripció
OrdinariesNEE
120146
22510
32510

EPRILOE – Educació primària

CursOferta escolarOferta de places per a preinscripció
OrdinariesNEE
12530
22520
32550
42520
52500
62500